Ring og spørg efter en medarbejder - 43 63 24 44

 

Dæk til biler, trailere og lastbiler

Hos Globex sælger vi både dæk til biler, lastbiler og trailere. Så uanset hvad du leder efter, finder du det her hos os – Vi vil gerne kunne tilbyde dig det bedste. Af samme årsag forhandler vi de nyeste dæk fra de største leverandører som bl.a. Bridgestone, Michelin, Goodyear, Continental, Pirelli og andre førende producenter.

Hvilke dæk passer til din bil?

Vi har dæk i langt de fleste almindelige størrelser på vores lager, og hvis vi ikke har de dæk, der passer til din bil, er det oftest muligt at skaffe dem. Kommer du ind i dag, kan vi med størst sandsynlighed have dine nye dæk allerede i morgen.

Er du i tvivl om dækstørrelse, bredde, hastighedskoden eller andet? Du behøver langt fra at være dækekspert – det er nemlig vores opgave. Hos Globex hjælper vi dig med at finde de helt rette dæk til netop din bilmodel.

Og uanset om du mangler sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, kan vi dække dig ind hele året.

Nemt og billigt at skifte dæk hos Globex

Hos os får du altid den bedste service, og derfor er det hos os både nemt og billigt at skifte dæk. Vi guider dig til det rette dækvalg, og så monterer vi dækkene for dig. Det kan vi ofte gøre, mens du venter – det er nemlig hurtigt overstået. Hvis ikke det passer dig, kan vi gøre det til næste dag. Fordi vi tror på service, tilbyder vi at skifte vores dæk her på vores værksted, mens vi også kan komme hjem til dig.

Nye dæk til bil eller lastbil?

Har du brug for nye dæk til din bil, lastbil eller trailer? Så giv os et kald, og få et fordelagtigt tilbud på nye dæk, så du kan blive godt kørende i en fart.

Du finder os på telefon 43 63 24 44 eller send os en mail på vaerksted@globex.dk for at bestille tid til dækskifte

Vi kan både skifte dækkene på vores værksted eller ude hos dig.

Eller ring til vores dækmand Johnny på 20 60 32 85

Lad os kontakte dig