Ring og spørg efter en medarbejder - 20 60 32 80

 

Køb og salg af biler


Hos Globex har du både mulighed for at købe og sælge brugte biler, lastbiler og trailere. Vi har altid et stort og bredt udvalg af trailere til både fritidsbrug og erhvervskørsel. Derfor har vi mulighed for at dække langt de fleste trailerbehov, og vi tilbyder blandt andet et bredt udvalg af fritidstrailere, håndværkstrailere, maskintrailere og autotrailere.

Byt din trailer hos Globex

Vi tager gerne imod din brugte trailer. Vi bytter også gerne for noget andet, hvis du er ude efter at gøre en god handel. Men det er ikke den eneste service, vi yder, for hos os kan du også få repareret din trailer, såfremt den er gået i stykker. Så tag din trailer med ind til os, og få et bud – hvad end det drejer sig om reparation, salg eller bytte. På den måde kan du ordne det hele ét sted.

Køb og salg af brugte biler og lastbiler hos Globex

Vi både køber og sælger biler og lastbiler hos Globex, så hvis du er i besiddelse af et køretøj, uanset om det drejer sig om en bil eller en lastbil, du gerne vil af med, er du altid velkommen til at ringe til os for at høre, om vi er interesserede i at købe dit brugte køretøj.

Står du derimod i den modsatte situation, hvor du ønsker at købe en bil eller en lastbil, er dette også noget, vi kan være behjælpelige med. Og du kan trygt handle brugte biler eller lastbiler ved os. Alle de biler, vi sælger, er nemlig nysynede og har fået foretaget et grundigt eftersyn på vores værksted. Det er din sikkerhed for at de er i god stand og at vi kan være bekendt at sælge den til dig. For vores kunder er kun det bedste godt nok.

Har du et køretøj, du gerne vil af med, så ring til os og hør, om det er et vi vil købe.

Alle de køretøjer som vi har hjemme, kan bestilles fra dag til dag. Vi ordner alt det praktiske og sørger for indregistrering helt uden beregning. Du skal blot betale for nummerpladen.

Ring til os og gør en god handel

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke køretøjer vi har på lager, eller om vi er interesserede i at give et bud på dit køretøj, er du altid velkommen til at ringe og spørge efter en medarbejder på telefon 20 60 32 80.

Vi tager gerne imod din brugte trailer eller tager den i bytte for noget andet. Har du en trailer, der er gået i stykker, reparerer vi også gerne den. Tag din trailer med, lad os kigge på den og give dig et bud.

Vi køber og sælger også brugte biler og lastbiler.

Alle biler vi sælger har naturligvis fået foretaget et grundig eftersyn, og er i god stand.

Vi har altid mindst ét godt tilbud, så kig forbi og gør en god handel!

Lad os kontakte dig