Ring og spørg efter en medarbejder - 20 60 32 80

 

Køb & Salg af dæk

Hos Globex sælger vi dæk til biler, varevogne og andre køretøjer. Med over 20 års erfaring i autobranchen, kan du trygt stole på os, når du står og mangler kvalitetssikre dæk. Hos os kan du altid forvente høj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.

Som bilist er sikkerhed i trafikken altafgørende og derfor anbefaler vi altid, at du har sæsonkorrekte dæk på din bil. Sørg altid for at du har dæk af ordentlig kvalitet, så du er godt rustet og kommer sikkert frem på din køretur. Din sikkerhed er vigtig for os og derfor bruger vi kun de bedste dæk fra mærker som Bridgestone og går aldrig på kompromis med kvalitet. Lad os hjælpe dig med at finde de rigtige dæk til din bil – uanset om det er privat eller til erhverv.

Vi har altid de mest populære dækstørrelser på lager, men hvis vi ikke har lige præcis dem du skal bruge, kan vi typisk få det fra dag til dag.

NB! – Vi har haft mange henvendelser ang. køb af dæk, men vi køber desværre ikke brugte dæk!

Vi køber og sælger dæk til:

  • Biler
  • Varevogne
  • Lastbiler
  • Trailere
  • Dine entreprisemaskiner

Ring til os og få et uforpligtende og fordelagtigt tilbud, så er du hurtigt godt kørende igen!

Hvilke dæk skal jeg købe?

Er du i tvivl om dækstørrelse, bredde, hastighedskoden eller andet? Frygt ej! Selvom du måske ikke er ekspert i dæk, skal du ikke være urolig. Om du har brug for sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk, så har vi helt sikkert noget, der passer til dig.

Du kan finde en lille guide til at aflæse de forskellige tal, som står på dine dæk hos FDM-guiden. Hvis du fortsat er i tvivl, kan du altid tilføje dit registreringsnummer på din bil i din mail til os – så klarer vi resten for dig.

Hos os er det både nemt og billigt at købe og skifte dæk. Vi guider dig til det rette dækvalg, og monterer dækkene mens du venter eller til dagen efter. Hvis monteringen foregår på værkstedet, sørger vi samtidig for afbalancering. Har du ikke mulighed for at komme til vores værksted, sender vi gerne en montør ud med dækkene og sørger for monteringen hjemme hos dig.

Lad os kontakte dig