Ring og spørg efter en medarbejder - 43 63 24 44

 

Syn og klargøring af trailer og bil

Arnos Bilsyn tilbyder syn af alle typer af tunge køretøjer samt påhængskøretøjer hos Globex. Dette foregår fra vores adresse, der er åben i synshallen tre dage om ugen. Efter klargøring af trailere til syn køres disse hurtigst muligt i synshallen.

Såfremt du ikke har brug for klargøring til syn, kan du også vælge at bestille en tid til syn af dit køretøj på forhånd. Dette kan du gøre direkte ved at kontakte Arno Bilsyn på telefonnummer: 61 79 99 93.

Du kan også besøge hjemmesiden www.arnobilsyn.dk, hvor du finder mere information om syn.

Hvornår skal køretøjet til syn?

En ny bil skal til syn første gang, når den runder 4 år. Herefter er det Trafikstyrelsen, der indkalder bilen til syn. Dette sker hvert andet år – hvis den vejer under 3.500 kg.

Køretøjer, der vejer over 3.500 kg såsom lastbiler, busser, sættevogne, påhængsvogne og så videre, skal til syn hvert år, og første gang er ét år efter første registrering.

Hvad tjekker man ved et periodisk syn?

Ved et periodisk syn (som beskrevet ovenfor) kontrollerer vi, om dit køretøj lever op en række gældende krav inden for sikkerhed og miljø. Herudover tjekkes det også, om køretøjet er i god stand i forhold til en række tekniske regler, der gælder for køretøjet.

Klargøring af køretøj til syn

Hvis køretøjet har et par år på bagen, eller hvis noget rasler, dækkene er godt slidt, og eller andet er galt, kan det være en god idé at få foretaget en synskontrol, inden køretøjet skal egentlig synes. På den måde kan du komme nogle af problemer i forkøbet, så køretøjet kan komme igennem syn.

Fra maj 2018 er der trådt nye synsregler i kraft! Det er blandt andet blevet et krav at en række fejl som tidligere blev betinget godkendt ved syn, nu i stedet kategoriseres som væsentlige fejl. Disse fejl skal derfor kontrolleres ved et omsyn. Det kunne eksempelvis være, hvis en baglygte var i stykker.

På vores adresse er der åbent i synshallen 3 dage i ugen, hvor Arnos bilsyn tilbyder syn af alle typer tunge køretøjer og påhængskøretøjer.

Efter klargøring af trailere til syn, køres de hurtigst muligt i synshallen.

Hvis klargøring til syn ikke er nødvendigt kan du bestille tid til syn af dit tunge køretøj eller påhængskøretøj direkte hos Arno Bilsyn på telefon: 61 79 99 93

Eller se www.arnobilsyn.dk for mere information

Åbningstider:

Mandag 07.00-15.00
Onsdag 07.00-15.00
Fredag 07.00-15.00

Lad os kontakte dig