Billige Træpiller i 6mm & 8mm – Ring 43 63 24 44

Træpiller som biobrændsel

Træpiller er fremstillet af sammenpressede træspåner og savsmuld og bruges blandt andet til fyring i et træpillefyr (også kaldet pillefyr) og i Stoker (også kaldet kombifyr). Træpiller bruges i forskellige typer af fyr til at opvarme huset, og selvom det kan virke som en stor engangsudgift, er dine besparelser også store. Faktisk vil fyret i løbet af bare 3-4 år have indtjent sig selv i det, du har sparet på varmeudgifter. Dit årlige forbrug afhænger dog selvfølgelig af hvor stort et område der skal varmes op.

Hvad er træpiller?

Træpiller er lavet af rent træ, som omdannes til træspåner, som derefter presses sammen med vanddamp. Træpiller opstod i begyndelsen af 90’erne, hvor Danmark havde mange træforarbejdende virksomheder, hvor der var biprodukter som savsmuld og spåner. Så i stedet for at skille sig af med det, begyndte man at omdanne resterne til træpiller.

Fyr med træpiller og spar penge

At fyre med træpiller er et meget miljøvenligt alternativ til andre fyringsløsninger, fordi det er CO2-neutralt. Derudover er det også langt mere venligt over for din økonomi. Faktisk kan træpiller halvere din varmeregning sammenlignet med andre opvarmningsmetoder, og er derfor et billigt alternativ.

Her hos os finder du billige træpiller i både 6mm og 8mm størrelser.

Hvilken type træpiller skal man vælge?

Vi tilbyder to størrelser af træpiller: 8 mm og 6 mm, og alt efter hvilket fyr du har, kan det være forskelligt, hvilken type du foretrækker. De store piller anvendes oftest til fyr med silo samt andre store anlæg såsom et stokerfyr, mens de mindre ofte anvendes til træpilleovne.

Når det kommer til brændværdi, er det underordnet, hvilken størrelse du vælger. Den eneste forskel er, at du eventuelt skal justere dit stokerfyr, hver gang brændslet skifter vægtfylde – og der er en tendens til, at 6 mm har højere vægtfylde. Som udgangspunkt bruges 6 mm derfor til stueovn og pilleovn, mens 8 mm anvendes til større fyr.

Har du spørgsmål til os?

Du er altid velkommen til at kontakte os med alle typer af spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Send os en mail på vaerksted@globex.dk for at spørge ind til vores lager.

Eller ring 43 63 24 44

Lad os kontakte dig