Ring og spørg efter en medarbejder - 43 63 24 44

 

Service & reparation af trailer og bil

Har du en trailer, så er du landet det rette sted. Hos Globex tilbyder vi nemlig en lang række services inden for reparation og vedligeholdelse af trailere. Vi kan blandt andet tilbyde:

● Service og vedligeholdelse
Klargøring til syn
● Syn af trailere
● Forsikringsskader
● Liftservice

Vi tilbyder en lang række services, og hvis du har brug for service, vedligeholdelse eller reparation af trailer eller bil, er du altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel herom.

Derfor skal du vælge Globex

Hos Globex kan vi tilbyde en professionel service. Vi går op i vores fag, og derfor er du garanteret en professionel service og et resultat, som du kan være tilfreds med. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen med service og reparation af trailere, så du kan trygt overlade din trailer til os.

Vi vil gerne gå det ekstra skridt, så når du sender til trailer til service hos os, har du også mulighed for at få den synet i samme ombæring. På den måde sparer du dig selv for at fragte din trailer fra et sted til et andet, og du kan få overstået det hele ét enkelt sted.

Vi kan reparere og servicere alle typer af erhvervstrailere, maskintrailere og håndværkstrailere – og det er uanset mærke og stand.

Vi sælger også biler og trailere og de gennemgår naturligvis også et service på vores værksted og er altid nysynede af vores synsmand.

Lad os hjælpe dig med en sikker og professionel service

Hos Globex har vi over 20 års erfaring, med service og reparation af trailere.

Når du sender din trailer til service hos os, har du muligheden for, at få den synet i samme ombæring, så du kun skal køre et sted hen.

Vi reparerer og servicerer alle typer erhvervstrailere, maskintrailere, håndværkstrailere uanset mærke og stand.

Send os en mail på vaerksted@globex.dk for at bestille tid, eller høre mere om hvad vi kan tilbyde på telefon 

Vores certificerede synsmand Arno Hansen er på værkstedet:
Mandag 07.00 – 15.00
Onsdag 07.00 – 15.00
Fredag 07.00 – 14.00

Lad os kontakte dig